Contactadres: Ger van Enschot, Riekevoort 23, 5121 SB Rijen (tel:0161-223443)
Terug naar beginpaginawww.GilzeRijen.net Nieuws:

*****
Afsluiting KAM 2008 (persbericht)

WBKR bedankt de bouwploeg KAM 2008.
Hierbij willen wij met u nog even terugkijken naar de KAM 2008. Op zaterdag 10 mei j.l. kregen wij als WBKR weer de grandioze ondersteuning van een aantal mensen van de "bouwploeg". Evenals voorgaande jaren waren zij weer present bij het opbouwen en opruimen van de KAM 2008. Geweldig vinden wij dat, want zonder hen is het niet mogelijk om in zo'n korte tijd zoveel werk te verzetten. Dus beste mensen, reuze bedankt voor jullie inzet van dit jaar. Niet iedereen van de "vaste ploeg" kon aanwezig zijn maar we hopen in de toekomst ook weer op hen te mogen rekenen.

Prijswinaars werkstukken "wensloterij".
De uitslag van de wensloterij is als volgt:
Prijs nr. 1 het beeld van Kees van Loon, viel op het lot van Mevr. I. Lips uit Rijen.
Prijs nr. 2 het schilderij "Laverije", van wijlen Piet de Bekker viel op het lot van Mevr. C. Derks uit Bavel.
Prijs nr. 3 het aquarel "Klaprozen" van Ger van Enschot, viel op het lot van de Familie Flaton uit Rijen.
Prijs nr. 4 het schilderij "Giraffe" van Josť van Hoof, viel op het lot van Mevr. A. Gerrits uit Rijen.
Prijs nr. 5 het schilderij "Landschap" van Ad van Lemmen, viel op het lot van de heer W. de Roos eveneens uit Rijen.

Prijs winnaars van harte gefeliciteerd, wij hopen als Werkgroep Beeldende Kunst Rijen dat u van uw eigen wens nog lang mag genieten.

Francis (St. Jozef) Prijsuitreiking aan winnende basisschoolleerlingen.
Asley (De Brakken) Met de opbrengst van deze loterij hebben wij voor de winnende leerlingen van KAM-Basisschool 2008 per school een mooie doos aquarelpotloden aangeschaft, welke zij afgelopen week, voorzien van het juryrapport, hebben ontvangen.

De Prijswinnaars:
Paul van KBS St. Anna, Asley van KBS "de Brakken", Lonneke van KBS Burg. Van Mierlo, Linn van KBS Gerardus Majella, Francis van KBS St. Jozef, Isa van Jenaplanschool De Kring, Mukremin van KBS de Spie en Sinneh van CBS Vijf Eiken.

Isa (De Kring) Deze prijswinnaars gaan binnenkort nog even aan de slag en zullen met begeleiding van een van onze mensen, hun winnende werk uitvergroten op doek. Zij zullen dit na voltooiing aanbieden aan hun eigen schoolteam.

Al met al kijken wij als werkgroep terug op een zeer geslaagde 15e editie van de KAM. Voor meer informatie over de activiteiten van onze werkgroep kunt u terecht op onze website http://wbkr.gilzerijen.net