Contactadres: Ger van Enschot, Riekevoort 23, 5121 SB Rijen (tel:0161-223443)
Terug naar beginpaginawww.GilzeRijen.net Nieuws:

Vierde Kunstmarkt in Rijen op zondag 10-06-2007

Op zondag 10 juni a.s. zal voor de vierde keer een kunstmarkt worden gehouden als initiatief van de "Werkgroep Beeldende Kunst Rijen" in samenwerking met de Stichting "JUIN" in het kader van het jaarlijks terugkerend festijn "Rijen Ruikt". Een in de regio inmiddels welbekende en zeer gewaardeerde open tuinen dag, met daarnaast nog tal van activiteiten zoals gedichten voordracht, muziek op verschillende plaatsen in het dorp en uiteraard ook weer de kunstmarkt, op het Wilhelminaplein voor winkelcentrum "de Laverije". Kortom het bruist in Rijen op zondag 10 juni.

Er zal op de kunstmarkt een grote verscheidenheid aan kunst te bewonderen zijn, van figuratief tot abstract, in schilderijen, sieraden, keramiek, beelden, textiel en hout, van kunstenaars uit de regio en ver daar buiten. De kunstmarkt loopt van 12.00 tot 17.00 uur.

Op de kunstmarkt zal ook groenvereniging "Groei en Bloei", afdeling Breda, demonstraties geven in het vakkundig schikken van de bloemsierkunst. Ook de basisschoolkinderen worden niet vergeten! Werkgroep Beeldende Kunst Rijen richt een kraam in, en nodigt hierin de jeugd uit om zelf een schilderijtje te komen maken, tegen een vergoeding van 1,=, met als thema "insecten". Van deze werkjes wordt op een nader te bepalen tijdstip een tentoonstelling ingericht in cultureel centrum "de Boodschap" in Rijen. Na afloop hiervan krijgen "de kunstenaars in de dop" hun schilderij terug.

Voor de kunstmarkt zijn nog kramen beschikbaar voor de prijs van 25,=. Belangstellenden kunnen zich voor een inschrijfformulier wenden tot een van onderstaande contactpersonen van de Werkgroep Beeldende Kunst Rijen. Ook voor eventuele vragen kan men terecht bij onderstaande contactpersonen.

- Ger van Enschot, Riekevoort 23, 5121 SB Rijen, Tel. Nr.: 0161-223443
e-mail: ger.van.enschot@home.nl

- Lucia Impelmans, Scholverbos 18, 5122 HP Rijen, Tel. Nr.: 0161-224804
e-mail: luciaimpelmans@hetnet.nl

Inschrijfformulier kunstmarkt 2007: Inschrijfformulier kunstmarkt 2007
*****